Camerabewaking, je doet het goed of niet!
26 mei 2015 
1 min. leestijd

Camerabewaking, je doet het goed of niet!

Op zoek naar.. in dit geval camerabewaking? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Dit komt u vast vaak tegen als u op zoek bent naar iets. U wilt natuurlijk de beste advies en de laagste prijs.
Maar de laagste prijs wil niet altijd zeggen de beste kwaliteit!

Offerte’s aanvragen, en nog meer offerte’s…

Een voorbeeld. U heeft een aantal offertes aangevraagd bij verschillende beveiligingsbedrijven. U laat u goed informeren wat u nodig heeft, vervolgens krijgt u een schets waar u precies op kunt zien waar u welke beveiligingsproducten nodig heeft. Maar u bent niet tevreden over de prijs. “Het is me toch net iets te duur..”. Dus wat doet u? U stapt naar de goedkoopste beveiligingsbedrijf.

Na enige tijd wilt u de opgenomen- beelden terugkijken van het nieuwe Camerabewaking systeem. U ziet de beelden niet duidelijk genoeg, het is te donker.. “Heb ik nu wel de juiste keuze gemaakt?”

Goedkoop is duurkoop

De prijs van de apparatuur, de kennis en ervaring van de vakman en de juiste afstelling, bepalen de beeldkwaliteit van de uiteindelijke bewakingscamera beelden! Goedkoop is duurkoop! Elke euro die u in goedkope apparatuur steekt, is €1,- te veel!

 

Laat u vrijblijvend voorlichten door ons ervaren team. Vraag vrijblijvend een second opinion aan. Laat uw bestaande bewakingscamera door ons inspecteren.

Advies op maat

EuropeSecurity voorziet u van advies op maat voor het beveiligen van uw huis en/of bedrijf. Wij ontzorgen, van advies tot installatie, oplevering en nazorg van uw beveiliging systeem, camerabewaking. Er is altijd een systeem voor uw wensen en uw financiële situatie mogelijk. Voor een eerlijk en goed advies staan wij garant!

Meer informatie en advies?

Voor meer advies of speciale vragen, neem gerust contact met ons op.
Onze specialisten helpen u graag verder!

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen