Hoe kan ik inbrekers afschrikken?
13 mei 2016 
1 min. leestijd

Hoe kan ik inbrekers afschrikken?

De zomervakantie staat weer voor de deur. Dat betekent de koffers pakken en er lekker op uit! Maar dat betekent ook meer kans op inbraak…

Zorg voor een bewoonde indrukLock alarm

Wanneer u op vakantie gaat moet u er altijd voor zorgen dat uw huis een bewoonde indruk heeft. Ten eerste is het belangrijk dat er goede sloten op deuren en ramen zitten. Maar denk ook aan sloten voor uw grasmaaier, scooter, fiets enzovoort. Voorkom opklimmen van inbrekers op daken en/of schuttingen.

Wanneer u op vakantie gaat, een weekendje weg of misschien een dagje, is het verstandig om uw buren/familie/vrienden in te lichten om een oogje in het zeil te houden. Bij verdachte situaties kunnen zij contact opnemen met de politie. Vraag of zij af en toe de auto op uw oprit of voor uw huis willen parkeren, de tuin willen onderhouden en om de brievenbus te legen. Dit zorgt ervoor dat uw huis er niet verlaten uit ziet.

“Zet nooit op social media wanneer u op vakantie gaat of bent!
Inbrekers gaan met de tijd mee.”

Om binnen een bewoonde indruk achter te laten kunt u denken aan tijdschakelaars voor uw verlichting, door de bloemen te laten staan/verzorgen enzovoort. Maar wat schrikt inbrekers nu echt af?

nep tv europesecurity

De TV simulator is speciaal ontwikkeld om inbrekers af te schrikken. Deze simulator bootst lichtflitsen na van een echte televisie. De woonkamer wordt gevuld met helder licht, hierdoor lijkt het alsof de “gewone” tv aanstaat.  Dit geniale product zorgt ervoor dat inbrekers denken dat er iemand thuis is en durven zo geen poging te doen om uw huis binnen te dringen!

button naar de webshop
nep_tv_1

Vakantie beveiliging tips en advies

Gaat u op vakantie en wilt u uw huis beveiligen tegen inbraak? Laat u adviseren door één van onze adviseurs.
In de vakantieperiode is er meer kans op inbraak dan normaal.
Neem contact op voor meer informatie.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

 

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen