Nieuwe beveiliging voor de mobiliteitsindustrie
12 november 2021 
1 min. leestijd

Nieuwe beveiliging voor de mobiliteitsindustrie

PERSBERICHT
 ‘Nieuwe beveiliging voor de mobiliteitsindustrie’’
 

 EuropeSecurity B.V. heeft een eigen camerasysteem, genaamd Cleopatra Interventie Camera systeem (Cleopatra-ics), ontwikkeld die rechtstreeks in verbinding staat met de meldkamer van de politie. De vraag is ontstaan door het verbond van verzekeraars.

 Cleopatra-ics is ontworpen om volledig zelfstandig onbevoegde personen binnen een omheind gebied op te sporen. Zodra er een onbevoegd persoon is gedetecteerd, worden de beelden onmiddellijk doorgeschakeld naar de meldkamer van de politie. Hiermee is de politie in de gelegenheid om de beelden rechtstreeks via Live View te bekijken.

Dit maakt Cleopatra-ics uitermate geschikt voor onder andere havens, bedrijventerreinen, mobiliteitsbedrijven en parkeerplaatsbeveiliging voor de hoogste risico klassen.

Wat gebeurt er als de meldkamer een onbevoegd persoon detecteert?

 Live View maakt het mogelijk dat de politie direct de beschikking heeft over zogeheten real time camerabeelden. Hierdoor is de politie in staat om zicht te krijgen op de situatie en de vervolgstappen nauwkeurig en adequaat te kunnen aansturen.

Door middel van Live View kan de politie rechtstreeks de camerabeelden van een parkeerplaats bekijken waar op dat moment een inbraak plaatsvindt. Uit een snelle analyse van de beelden kan worden vastgelegd of de inbrekers nog in het pand aanwezig zijn en hoeveel eenheden er aangestuurd dienen te worden. Hiermee is een pakkans van bijna 100% mogelijk geworden.

EuropeSecurity beschermt uw bedrijfsterrein

 Cleopatra-ics is een Nederlands product van EuropeSecurity B.V.
 https://europesecurity.nl/cleopatra-interventie-camera-systeem/

EuropeSecurity is een technisch beveiligingsbedrijf met als doel: U échte veiligheid en een goede nachtrust te geven. Het systeem is uitvoerig getest en doorontwikkeld. Daarnaast is Cleopatra-ics verrassend betaalbaar in vergelijking met andere buiten beveiligingssystemen.


EINDE PERSBERICHT

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen