Trends en ontwikkelingen beveiliging
20 juni 2015 
2 min. leestijd

Trends en ontwikkelingen beveiliging

Tijdens de IFSEC Security beurs in Londen deze week, kwamen de nieuwste trends en ontwikkelingen van beveiliging aan bod. Deze nieuwe trends en ontwikkelingen worden ook toegepast bij EuropeSecurity!

Ook beveiliging gaat met de tijd mee

Een aantal jaren geleden kenden we nog geen Facebook, What’s app, Wi-Fi etc. Tegenwoordig gaat de Social Media zo snel, is de internetsnelheid gigantisch en kunnen we gratis internetten wanneer er Wi-Fi beschikbaar is.

Nightwatcher

Niet alleen op dit gebied gaat het snel, ook in de beveiliging is dit het geval.De Nightwatcher LED is z’n voorbeeld. De Nightwatcher werkt met Wi-Fi. Deze IP camera’s zijn speciaal ontworpen om uw huis te beschermen. Dit product schrikt de inbrekers af, inbrekers houden nu eenmaal niet van licht. Ook te koop bij EuropeSecurity!

qulutrends en ontwikkelingen qulu

Vista komt met het geniale product: qulu. Deze software is eenvoudig,snel en simpel in gebruik. Exporteren van camerabeelden is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met deze software kunt u in een duidelijk overzicht beelden door elkaar gebruiken.

Achter de schone, eenvoudige, intuïtieve front, ligt een uitgebreid assortiment van functies. Allemaal gemakkelijk te bereiken via een gemeenschappelijke interface. Handig in gebruik met MAC computers.

Full HD

H.265, Full HD TVI, Full HD AHD, Full HD CVI, Full HD SDI, je ziet door de bomen het bos niet meer. EuropeSecurity heeft op dit moment Full HD via de coax. Full HD camerabeelden, zo scherp als op NPO 1, 2 en 3!

Volledig draadloosTrends en ontwikkelingen IFSEC security beurs

Een geniaal product camerabewaking, zonder stroom nodig te hebben en volledig draadloos, toepasbaar in moeilijke situaties waar we tot nog toe geen camera’s kunnen toepassen.

Safe city

Safe city: Een veilige stad! Door overal sensoren te plaatsen op de wegen, weet men precies waar er op welk moment er veel mensen zijn. Wanneer er beweging plaats vindt, wordt dit door de sensoren gedetecteerd en gaan de lichten feller branden. Er is een database waarop bijvoorbeeld de politie kan zien waar het op dat moment het drukst is en waar er misschien wat aan de hand is.

Het gaat om de mens!

Het belangrijkste wat er aan bod kwam tijdens de IFSEC Security beurs was dat het uiteindelijk allemaal om de mens gaat. Het is belangrijk dat de mens weet hoe zij bijvoorbeeld beelden moeten exporteren. Systemen welke snel en simpel in gebruik zijn. Daar gaat het om!

Meer informatie over de laatste trends en ontwikkelingen?

Gratis advies en meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u verder!

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Bas
Door

Bas

op 15 Oct 2016

Bedankt voor de tips.

Emiel
Door

Emiel

op 21 Oct 2016

Dag Bas, Graag gedaan natuurlijk. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf daarmee volledig op de hoogte van alle technische ontwikkelingen in veiligheid. Team EuropeSecurity

Reactie plaatsen