Vara programma kassa stelt vraagtekens bij sleutelkluisjes, terecht?
07 februari 2017 
1 min. leestijd

Vara programma kassa stelt vraagtekens bij sleutelkluisjes, terecht?

Naar aanleiding van het Vara programma kassa van zaterdag 28 januari 2017.

 

De masterlock 5415

Deze zwaardere en redelijk solide sleutelkluis is van een dusdanige kwaliteit dat deze met een goede instructie en perfecte bevestiging een redelijk veilige berging is voor bv een sleutel. Vele malen beter als onder de bloempot niet waar.sleutel-onder-de-deurmat-leggen-nee-toch

Wij als Team van EuropeSecurity zijn altijd op zoek naar de nieuwste en beste producten, echter hebben wij qua prijs prestatie nog niets kunnen vinden in de wereld wijde markt, wat in de buurt komt van de Masterlock 5415. Ja natuurlijk zijn er gecertificeerde sleutelkluizen nu. Vele malen duurder als deze, wel tot 10x. Mooi natuurlijk maar je moet je altijd blijven afvragen wat en waarvoor ga ik deze gebruiken. Heeft u een hoge waarde berging er mee af te sluiten, zoals een gemeentehuis of misschien wel het paleis van justitie. Dan is het raadzaam om eerst contact met onze veiligheids specialisten contact op te nemen.

In het Vara programma kassa werd er geklaagd over de inbraak of molest tijd van de sleutelkluisjes in het algemeen. Met de Masterlock 5415 bevestigd op onze manier is de braaktijd bijna drie minuten. Drie minuten is net zo lang als in de CCV Borg regelgeving minimaal wordt voorgeschreven voor woonhuizen. Het Politie keurmerk gebruikt onze Borg regelgeving als leidraad.
kom-binnen-de-sleutel-ligt-onder-de-deurmat
Ook bekijken en testen wij nieuwe gecertificeerde sleutelkluisjes, echt geloof ons het valt en staat met uw waakzaamheid en sociale controle gedrag om te bepalen tot hoe zwaar een sleutelkluis uiteindelijk moet zijn en of worden.

Ons advies:
Er is maar één goede Masterlock, de Masterlock 5415
Er is maar één goede sleutelkluis en dat is een sleutelbuis
Heeft u veiligheids advies nodig, bel of mail voor een afspraak.

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen