Internet of Things en slimme huizen
03 juni 2016 
2 min. leestijd

Internet of Things en slimme huizen

Internet of Things en steeds meer slimme huizen

Wij zien steeds meer vraag naar Internet of Things (IoT) oplossingen- voor slimme huizen. Ook wel smart homes genoemd.

Dus slimme beveiliging oplossingen voor woonhuizen, gebruikmakende van the Internet of Things.

Huis beveiliging is bij ons al jaren in de lift, er is vandaag de dag een enorm aanbod van slimme huis beveiliging oplossingen. Wij verwachten dat dit de komende jaren verder zal groeien.

Slimme deursloten

Ik ben zelf al een hele tijd op zoek geweest naar slimme deursloten. Dus een (voor)deurslot welke je openmaakt zonder de ouderwetse sleutel.

Hierin is van alles op de markt gebracht, heb jaren gezocht naar een slot wat van alles kan.

Dus een slot wat te openen is met een afstand bediening, door intoetsen van een geheime pincode, maar vooral ook te bedienen met de app.

deur openen met een app of afstandbediening

Het is toch niet goed dat we nog lopen te leuren met huissleutels in je broekzak of hutkoffer van de vrouw des huizes. Laten we eerlijk zijn: in een wereld waar echt alles op het internet aangesloten en te bedienen is, daar hoort een slim huis slot toch zeker ook bij.

Ontdekking

In de testen welke we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd zijn we tot de ontdekking gekomen dat de grootste drempel de mens zelf is.

Voorbeeld: Ik ging met vakantie en mijn buurman zou met zijn vrouw op het huis passen, het heeft me een uur gekost om deze lieve mensen uit te leggen dat het slot alleen digitaal te openen is, ja met een app, of zelf door een aanklop combinatie op de deur. Als het helemaal niet lukt dan doe ik het vanuit Iowa, stelde ik ze gerust. Oh ja- en als je aanbeld dan help ik je. Over de verlichting, verwarming, water en gas gebruik hoef jeje geen zorgen te maken dit wordt keurig netjes bewaakt en automatisch geregeld.

Het gaat snel en veilig

Toegangscontrole systemen zijn al jaren algemeen goed in het bedrijfsleven. Daar gaat het al niet meer zonder digitale sloten, denk ook maar eens aan je vinger-print lezer op je laptop, alles kan.

Hoe lang is het geleden dat je in een hotel een sleutel van je kamer hebt gekregen? Niet lang toch. Er zijn bijna geen hotels meer zonder een digitaal slot en ze werken probleemloos, goedkoop en efficiënt.

Begrijp een slim huis

Ook in woonhuizen passen wij deze digitale sloten toe. Open je deur met een afstandbediening, codeslot, app of eenvoudig met een drukknop van binnenuit. Het kan allemaal ook een tijd gestuurd commando tijdens je vaste werkdagen. Wat dacht je van je deur open- als je het alarm uitschakelde.

Technology maakt het mogelijk, de mens is nog het grote struikelblok. Sta je hier ook open voor wil je ook een onderscheidend leven leiden. laat je door onze experts op het gebied van beveiliging techniek adviseren.

Verrassende beveiligings oplossingen

Het internet of Things heeft nog veel meer verrassende beveiligings oplossingen in de hoge hoed zitten. Wij kennen de markt wij kunnen en durven te innoveren. Heb jij ideeën hierover wil je ook veel meer hiermee gaan doen? Wat vindt jij belangrijk? Kom langs en laat je informeren over de vele schier onbegrensde mogelijkheden.

Vraag ons gerust voor meer advies

Wij waarderen uw reactie

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen