Wat is een Buren Bel Systeem?

Wat is een Buren Bel Systeem?

Agressie-signalering Overval-signalering, afgekort ASOS. Dit is werkelijk een uniek en innovatief product. Een zeer snel waarschuwing buren bel systeem, direct alarm voor iedereen met een ASOS unit in de buurt! Buren Bel Systeen

Nooit meer alleen!

U staat nóóit meer alleen met het ASOS systeem. ASOS is simpel in gebruik en geavanceerd in techniek. Het bestaat uit een kunststof unit met een alarmknop. Deze alarmknop kunt u indrukken wanneer er zich een calamiteit voordoet. Denk bijvoorbeeld aan overval, agressie, medische problemen en brand.

Toepassing Buren Bel Systeem (ASOS)

Dit Buren Bel Systeem is toe te passen in winkelcentra, scholen, ziekenhuizen, gemeentehuizen ed. Voorbeeld: Wanneer u in een winkel een ASOS plaatst, zullen deze draadloos met elkaar in verbinding staan met een maximum van 512 ASOS units in één oproep systeem. Het aantal groepen (ASOS) is onbeperkt. Als er een winkel, bijvoorbeeld HEMA, de alarmknop indrukt, zal er bij elke winkel op de ASOS unit een alarm afgaan. In het display van de ASOS unit zal dan "HEMA" komen te staan. Iedereen in de omgeving weet dan dat er wat gaande is bij de HEMA. Buurtbewoners/winkels kunnen te hulp schieten of een duidelijk signalement opmaken van een eventuele overvaller of agressor.

SMS Alarm Module

Het Buren Bel Systeem heeft ook een gsm-module. Een bewaker, wijkagent of ander persoon krijgt via zijn gsm een melding. In de gsm-module zit een simkaart. Wanneer er een ASOS melding is, stuurt de gsm-module een sms naar maximaal 5 verschillende telefoonnummers. Hierin zal ook de naam van de desbetreffende winkel staan.

Mobiele alarmknop

Ook heeft het Buren Bel Systeem een lichtgewicht broekzak formaat alarmknop. Hier kunt u op drukken wanneer er zich een calamiteit voordoet. Het bereik van een ASOS unit tot een ASOS unit ligt globaal op 50m. Wanneer het bereik net niet wordt gehaald, is  het mogelijk om hier een repeater tussen te plaatsen.

Gemakkelijk en betaalbaar!

Het systeem vereist geen ingewikkelde programmering en dure installatie of bedrading. De ASOS units vinden elkaar automatisch. Ook zijn er geen service/onderhoud of andere abonnementskosten noodzakelijk. Voel jij je ook alleen? Wil je dit gevoel voorkomen door goedkoop te beveiligen? Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan! Onze experts staan voor u klaar.
Reactie plaatsen