Wat is een totaaloplossing in beveiliging?

Wat is een totaaloplossing in beveiliging?

Totaaloplossing in Beveiliging

EuropeSecurity biedt u een totaaloplossing in beveiliging. Wij ontzorgen van advies tot installatie, oplevering, 24/7 service en nazorg van alle beveiligingssystemen.

Gratis advies

Voorkomen dat er bij u wordt ingebroken? U kunt een goedkoop systeem kopen wat goed werkt maar wat nu als u op stap bent en u krijgt een melding maar u kunt niets zien op de camera's. Wat doet u dan, voor de zekerheid de politie weer bellen? Na een paar valse meldingen zal de politie niet meer komen. Valse meldingen voorkomen? Een abonnement bij de meldkamer zal dit voorkomen. EuropeSecurity geeft u advies wat voor uw huis/bedrijf de beste oplossing is en wat aansluit op uw wensen. Beveiliging tips en advies

Van installatie tot onderhoud

Wanneer u een beveiligingssysteem koopt bij EuropeSecurity, wordt dit helemaal voor u geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Ook bieden wij u een onderhoudsabonnement aan, waarbij wij zorg dragen voor het jaarlijkse onderhoud van uw beveiligingssysteem.CameraBewaking producten Elk jaar vindt er een grondige inspectie en controle plaats van alle apparatuur. Ook afwijkingen en vernieuwingen worden elk jaar conform uw Programma van Eisen (PvE) en de BORG richtlijnen opnieuw geïnventariseerd.   Let op! Voor abonnementhouders is EuropeSecurity dag en nacht beschikbaar!

Een storing? Bel direct!

Krijgt u een foutmelding of werkt iets niet meer aan uw beveiligingssysteem? Aarzel niet en bel direct! EuropeSecurity heeft een landelijke onderhoud en service/storingsdienst bijvoorbeeld voor uw inbraakbeveiliging- of camerabewakingssysteem. service en storingsdienst 1

Vraag onze specialisten!

Bent u op zoek naar een totaaloplossing in beveiliging? Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor gratis advies op maat of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Reactie plaatsen