Wat is Inbraakdetectie?

Wat is Inbraakdetectie?

Inbraakdetectie systeem steeds belangrijker!

Een Inbraakdetectie systeem is de perfecte oplossing voor de inbraakbeveiliging van uw woonhuis of bedrijf. De kans op een inbraak wordt met een gecertificeerd inbraakdetectie systeem, wel tot 95% kleiner. Als je vandaag de dag een eigen bedrijf of winkel begint, hou er dan rekening mee dat de verzekering minimaal een Borg klasse 2, inbraakdetectie systeem eist. Afhankelijk van je verzekerdewaarde van je attractiviteit- goederen in je winkel of bedrijf. De attractiever en de hoeveelheid goederen, bepalen de te nemen maatregelen om tot een goed gecertificeerd inbraakdetectie systeem te komen. EuropeSecurity Elegant keypad white-B

Inbraak Alarm verificatie om politie inzet te verkrijgen

Uw nieuwe inbraakdetectie  systeem is voldoende om aan de nieuwe regelgeving inbraak alarm verificatie te voldoen.

Regelgeving alarm verificatie

Voor de verificatie van een inbraakmelding zijn drie methoden mogelijk:
  • Menselijke waarneming.
  • Door technische verificatiemethoden. Het gaat om camera's en/of microfoons die door alarmcentrales (PAC) op afstand kunnen worden bekeken en beoordeeld.
  • Melding van twee of meer alarmeringen vanuit uw inbraakdetectie systeem.
Inbraak alarm verificatie om politie inzet te krijgen

Totaaloplossing in beveiliging

Wij zijn landelijk- specialist in het adviseren,  installeren en onderhouden van inbraakdetectie systemen. Onderaan deze pagina vindt je alle relevante informatie  van blog berichten over inbraakbeveiliging. Ook onze beveiliging tips en advies pagina vindt u nog meer hierover!  
Rogier
Door

Rogier

op 15 Aug 2015

Hoi, ze hebben toch nog ingebroken, het voordeurslot was geforceerd, gewoon in de winkelstraat, onbegrijpelijk..Het alarm ging af en ze zijn meteen gevlucht en hebben gelukkig niets meegenomen. Heb dan nu toch wel de EuropeSecurity stikker op de voordeur laten plakken. Nog bedankt hiervoor! Ook bij de buren was ingebroken, zij hebben nog geen alarmsysteem daar hebben ze grote schade aangericht.Mijn buurman gaat je bellen hij wil nu ook een alarmsysteem van jullie. Bedankt nog voor het goede advies!

Reactie plaatsen