Wat kost een alarmsysteem?

Wat kost een alarmsysteem?

Wat kost een alarmsysteem?

Om een inbraak te voorkomen is het verstandig om uw huis goed te beveiligen. Met een goed alarmsysteem voorkomt u dat een inbreker onopgemerkt uw huis binnenkomt, waardoor vervelende schades en levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Uit onderzoek is aangetoond: 90% minder kans op inbraak na installatie van een alarmsysteem. Genoeg redenen om uw huis te beveiligen.

Een goede investering

Een alarmsysteem is maatwerk. Het is voor ons daarom belangrijk om naar uw wensen te kijken. Samen bekijken wij de mogelijkheden voor een goede beveiliging van uw huis of bedrijf. Wat kost een alarm systeem, dit is afhankelijk van de waarde van de attractiviteit goederen en grootte van het object. Een instap prijs zie je al hieronder. Een alarmsysteem wordt vaak net als zonnepanelen gezien als een waarde vermeerdering van uw opstal. De beveiliging van het gebouw is dus een goede investering.

Al vanaf € 1295,- beveiligd

Wat koste een alarmsysteem? We hebben een leuke actie voor u, zie onze actie pagina met de actuele prijzen. Hierin ziet u de laatste stand van techniek met een instap basis compleet alarmsysteem. Deze bestaat uit een aantal basiselementen en is daarnaast uit te breiden met extra upgrades, afhankelijk van de wensen en grootte van de woning.

Koop is altijd voordeliger

Een alarmsysteem kopen is altijd voordeliger.  Laat je niet verleiden door de praatjes makers en flitsende advertenties op de social media kanalen. Bij koop ben je in één keer klaar en 100% eigenaar. Bij lease of maandelijkse bedragen is de aanbieder de eigenaar en blijft dat, ook na verloop van het contract. Verder zitten er hiaten in certificeringen, even te laat betalen is buitenwerking, geboden kwaliteit van de apparatuur en gebrek aan kennis.

Abonnementen nodig?

Er zijn alleen abonnementen nodig als dat gewenst is. Zoals voor een beveiligde app gebruik, eventueel jaarlijks preventief onderhoud en meldkamer PAC. Bepaal zelf wat wel en niet gewenst is, elke situatie is immers weer anders. Benieuwd naar onze  voordelige tarieven? Neem gerust vrijblijvend contact op.
Wij helpen u graag verder en voorzien u van een eerlijk en gedegen advies.
Oh ja en nog even wat, wij nemen gewoon de telefoon op, zonder robots en stuur maar een mailtje vraag:)


Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden +31 (0)541 352 952 of vraag direct een offerte aan.
Reactie plaatsen