Moet je een kluis verankeren?
31 mei 2017 
1 min. leestijd

Moet je een kluis verankeren?

Moet je een kluis verankeren?

Wij adviseren mensen altijd dat een kluis verankert moet worden. Waarom? Wanneer een kluis niet verankert is kan deze gemakkelijk worden meegenomen!

Als je hier zo over nadenkt klinkt het best logisch, vind je ook niet? Wanneer een inbreker de kluis ziet zonder dat deze is verankert, zal de inbreker geheid de kluis meenemen zodat hij/zij de kluis elders open kan maken!

Bij inbraken wordt in 91 procent van de gevallen de kluis mee genomen. De VGW (vereniging geld- en waardeberging) adviseert dan ook kluizen tot een gewicht van 1.000 kg deugdelijk te verankeren.

Om een certificaat geldig te maken dient een kluis deugdelijk te zijn verankert.

Professioneel jouw kluis verankeren?

Wil je graag dat jouw kluis professioneel wordt geplaatst? Neem dan contact met ons op, wij zorgen voor een gepaste oplossing.

Polymet kit voor het verankeren van je kluis!

Wist je dat..

Mensen banken wantrouwen en daarom kiezen voor een kluis? Lees het hier; Wat is een goede kluis?

Zit je te overwegen om de kluis zelf te verankeren, dan adviseren wij de sterkste kit/lijm namelijk de 321 Polymet kit. Het kost niet veel waardoor je de kosten zo beperkt mogelijk houdt. Voor slechts €19,50 heb je jouw kluis goed verlijmd. Deze lijm is een extra aanvulling op de verschroefde verankering. Oneffenheden worden gevuld, waardoor er geen of minder wrik-kracht gemaakt kan worden. Hierdoor wordt de kans op diefstal van een kluis erg lastig!

Let op: Bij een verhuizing wordt het lastig om de kluis mee te nemen wanneer deze verlijmd is.

Op zoek naar een goed gecertificeerde kluis?

EuropeSecurity is specialist in beveiligde opbergsystemen. Waardevolle voorwerpen zoals geld, databestanden, sleutels, documenten, wapens etc. opbergen? Dat kan met de kluizen en brandkasten van EuropeSecurity.

Een kluis tot een gewicht van 1.000 kg moet verankert worden.

“Stel je toch eens voor dat een inbreker er met je kluis vandoor gaat met al jouw dierbare eigendommen erin..”

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
pim battem
Door

pim battem

op 22 Oct 2018

Dankjewel voor dit artikel over het verankeren van kluizen. Ik had er nooit zo bij stilgestaan dat een onverankerde kluis zomaar meegenomen kon worden. In zo'n geval hoeft een dief helemaal niet snel te werk te gaan en kan hij/zij de kluis op een ander plek kraken. Verankeren dus!

Emiel Timmerman
Door

Emiel Timmerman

op 23 Oct 2018

Dag Pim, Dankje voor jouw reactie. Indien er geen gecertificeerd alarmsysteem aanwezig is, kun jeje zelfs afvragen of een standaard kluis wel handig is. Een verankerde kluis met een hogere waarde berding, dus sterker, is dan aan te bevelen. Team EuropeSecurity

Reactie plaatsen